ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ    
 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Eκ μέρους του Τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου και Γόνατος της ΕΕΧΟΤ & της Εταιρείας Έρευνας Ισχίου και Γόνατος, με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στο Κοινό Συνέδριο μας, που θα πραγματοποιηθεί 18 – 20 Νοεμβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είναι γνωστό, το Συνέδριο αυτό αποτελεί την κορυφαία επιστημονική μας εκδήλωση. Το Επιστημονικό Πρόγραμμα και η επιλογή των θεμάτων έχει γίνει με γνώμονα τις εξελίξεις τόσο στην έρευνα όσο και στις σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές, ζητήματα που εγείρουν ποικίλες συζητήσεις.

Πρόθεσή μας είναι να ανταλλαγούν απόψεις και επιχειρήματα που θα εμπλουτίσουν και προβληματίσουν τους συναδέλφους που ειδικεύονται στο συγκεκριμένο χειρουργικό τομέα.

Σας καλούμε λοιπόν να τιμήσετε με την προσωπική και επιστημονική παρουσία σας το συνέδριο. Η συμμετοχή σας θα συμβάλει στην επιτυχή διεξαγωγή του και στην περαιτέρω επίτευξη των επιστημονικών στόχων του Τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου και Γόνατος της ΕΕΧΟΤ & της Εταιρείας Έρευνας Ισχίου και Γόνατος. 

Θ. Κουκουμπής
Θ.Ξενάκης

Πρόεδρος Τμήματος Επανορθωτικής
Χειρουργικής Ισχίου Γόνατος ΕΕΧΟΤ

Πρόεδρος
Εταιρείας Έρευνας Ισχίου Γόνατος