Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΕΕΜ & ΕΕΧΧ και με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 24ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 - 8 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό ενός συνεδρίου υψηλών προδιαγραφών, με σκοπό την συνεχή εκπαίδευση των νεότερων και την ουσιαστική ενημέρωση όλων των επιστημόνων που ασχολούνται με την επανορθωτική μικροχειρουργική και τη χειρουργική του χεριού και άνω άκρου.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και ανακοινώσεις, που θα καλύψουν τις νεότερες εξελίξεις της έρευνας, των σύγχρονων τεχνικών και εφαρμογών σε όλους τους τομείς της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Χειρουργικής του Χεριού και του Άνω Άκρου. Η παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών με αναγνωρισμένο κύρος, αλλά και η συμμετοχή νεότερων συνάδελφων με επιστημονικό και ερευνητικό ενδιαφέρον στα αντικείμενα αυτά, πιστεύουμε ότι θα εξασφαλίσει το υψηλό επίπεδο του συνεδρίου.

Με τη βεβαιότητα ότι η κοινή προσπάθεια και η ενεργός συμμετοχή όλων θα συμβάλλει στην επιτυχία της κορυφαίας αυτής επιστημονικής συνάντησης, σας απευθύνουμε θερμότατους χαιρετισμούς και σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 24ο Κοινό Συνέδριο των Εταιρειών μας, που ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

 

                                    Η Πρόεδρος της ΕΕΕΜ                                                                    Ο Πρόεδρος της ΕΕΧΧ

 

                                        Ευτέρπη Δεμίρη                                                                        Ιωάννης Κώστας - Αγνάντης

                           Καθηγήτρια Πλαστικής Χειρουργικής,                                                                Επιμελητής Α',
                Διευθύντρια Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής Α.Π.Θ.                     Ορθοπαιδική Κλινική Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
                           Γ.Ν. "Παπαγεωργίου" Θεσσαλονίκης