ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ενημωθείτε! - ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορά από το Σταθμό Νερατζιώτισσα    
  Χαιρετισμός του Προέδρου    
 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΥΠΟΓΡΟΦΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ
ΧΟΡΗΓΟΙ -ΠΛΑΝΟ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Τμήματος Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης της ΕΕΧΟΤ, σας προσκαλώ να συμμετέχετε στο 37ο Ετήσιο Συμπόσιο του Τμήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 9 – 10 Ιουνίου, 2011, με κύριο θέμα τη χρήση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών και τεχνικών στη χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην πραγματοποίηση κλινικών φροντιστηρίων τα οποία απευθύνονται σε ειδικευόμενους και σκοπό έχουν την παρουσίαση, ανάλυση και αντιμετώπιση περιστατικών από αναγνωρισμένους ξένους και Έλληνες προσκεκλημένους χειρουργούς. Επίσης, όπως είχαμε εξαγγείλει το Τμήμα δημιούργησε το Πρόγραμμα Εσωτερικών Υποτροφιών για νέους συναδέλφους το οποίο συνδέεται και με την παρακολούθηση των κλινικών φροντιστηρίων του Συμποσίου.

Η φετινή διοργάνωση αναλαμβάνει τη δυσκολία πραγματοποίησης ενός εκπαιδευτικού Συμποσίου σε εργάσιμες ημέρες, με απόλυτο σεβασμό στον πολύτιμο, λιγοστό ελεύθερο χρόνο όλων μας –ακριβώς γιατί η εκπαίδευση είναι και εργασία, όπως παγκοσμίως αναγνωρίζεται.

Η καινούργια εποχή, που ανοίγεται μπροστά μας, επιβάλλει τη στοχευμένη, άρτια επιστημονική κατάρτιση, με πνεύμα αυτογνωσίας και εξωστρέφειας. Αυτούς τους στόχους έχει ως γνώμονα το Τμήμα Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης της ΕΕΧΟΤ και σας καλώ να συνεισφέρετε στην επιτυχία τους.

Με τιμή,

Παναγιώτης Η. Ζουμπούλης
Επίκουρος Καθηγητής Ορθοπαιδικής
Πρόεδρος ΤΠΣΣ 2011