Σεμινάριο με διεθνή συμμετοχή  
  Επίκαιρες απόψεις και τεχνικές χειρουργικής αποκατάστασης των ενδοαρθρικών βλαβών του γόνατος
Αμφιθέατρο Γ.Π.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ", 30 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2007
 
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ENGLISH PROGRAM
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του 1ου Σεμιναρίου με θέμα: ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΔΑΡΘΡΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΓΟΝΑΤΟΣ, έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε σε αυτήν την ενημερωτική και εκπαιδευτική εκδήλωση, που διοργανώνει η Α΄Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του νέου Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», στο χρονικό διάστημα από 30 Μαρτίου έως 1η Απριλίου 2007.
Κατα τη διάρκεια του Σεμιναρίου, Έλληνες και ξένοι συνάδελφοι θα αποδώσουν, τόσο με διαλέξεις, όσο και με χειρουργικές επεμβάσεις, που θα διεξαχθούν στα Χειρουργεία του Γ.Π.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» και θα μεταδοθούν ζωντανά στο Αμφιθέατρο, τις πιό σύγχρονες απόψεις στην παθολογία και χειρουργική κυρίως αντιμετώπιση των ενδαρθρικών βλαβών του γόνατος. Θα ακολουθήσει εκπαίδευση ενός σεβαστού αριθμού συμμετεχόντων σε πτωματικά παρασκευάσματα με επίκεντρο τις νέες χειρουργικές τεχνικές στην αντιμετώπιση συνδεσμικών, μηνισκικών και χόνδρινων βλαβών.
Παρότι, τόσο οι σύγχρονοι χώροι διαξαγωγής μιάς επιστημονικής εκδήλωσης, όσο και η άρτια οργάνωση ενός επιστημονικού Σεμιναρίου παίζουν σημαντικό ρόλο στην ευόδωσή του, η συμμετοχή σας θα αποτελέσει τον κύριο παράγοντα της επιτυχίας αυτού του Σεμιναρίου, αφού με την παρουσία σας θα συμβάλλετε ουσιαστικά στην ανταλλαγή απόψεων και στον εμπλουτισμό των γνώσεων όλων.
Ελπίζουμε ότι το Σεμινάριο με θέμα: ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΔΑΡΘΡΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΓΟΝΑΤΟΣ, με την ενεργό παρουσία σας και τη βοήθεια σας, θα έχει απόλυτη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του Σεμιναρίου


Καθηγητής Παναγιώτης Ν. Σουκάκος