62ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΧΟΤ  
  3 - 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2006, HILTON - Αθήνα  
   

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΣΤΗΜ/ΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣYNOΠTIKO ΠPOΓPAMMA
ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
FINAL PROGRAM
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
 
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Aγαπητοί Συνάδελφοι

Το Συνέδριο της E.E.Χ.O.Τ. αποτελεί την κορωνίδα των εκδηλώσεων της εταιρείας μας.

Eκεί εμφανίζονται και συζητούνται οι ιδέες και κατευθύνσεις της Oρθοπαιδικής που πλέον καλύπτει ένα τεράστιο πεδίο της Ιατρικής.

Η ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας, της τεχνολογίας των υλικών και της γενετικής ωθούν σε νέα θεραπευτικά πρότυπα και αλλάζουν σημαντικά την αντιμετώπιση των ορθοπαιδικών προβλημάτων. Η έρευνα επεκτείνεται καθημερινά και τα εργαστήρια παίρνουν την θέση τους δίπλα στις κλινικές, οδηγώντας σε πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα.

Η Eταιρεία έχει φτάσει τώρα σε στάδιο ωριμότητας και αυτό φαίνεται από την σταθερή οικονομική κατάσταση και την προοδευτική ενασχόληση με άλλους τομείς, όπως η έρευνα και η εκπαίδευση.

Σας καλώ λοιπόν να βοηθήσετε και εσείς με την συμμετοχή σας στο Συνέδριο της E.E.Χ.O.Τ., όπου διακεκριμένοι ομιλητές, ξένοι και Έλληνες θα συμμετέχουν με ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες ειδικού ενδιαφέροντος.
Eπαρκής χρόνος θα δοθεί στους ειδικευόμενους, καθώς και στην έρευνα.

Το ξενοδοχείο Hilton αποτελεί σχεδόν μόνιμο τόπο του συνεδρίου με την κεντρική θέση του και τους ωραίους συνεδριακούς χώρους και αποτελεί πόλο έλξεως των ορθοπαιδικών.

Eλπίζουμε στην παρουσία όλων σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Aλέξανδρος E. Μπερής
Καθηγητής Oρθοπαιδικής
Πρόεδρος E.E.Χ.O.T. 2006