ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ
7-8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί το μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας που έχει ανατεθεί στο Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός Αθηνών" θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2005.

Στο Σεμινάριο θα αναπτυχθούν "Επίκαιρα Θέματα Αιμοκάθαρσης και Περιτοναϊκής Κάθαρσης". Αποφύγαμε να συμπεριλάβουμε oρισμένα, επίκαιρα μεν αλλά αρκετά συζητημένα κατα τα τελευταία έτη, θέματα όπως η αντιμετώπιση της αναιμίας. Θεωρήσαμε όμως σκόπιμο να περιλάβουμε θέματα για τα οποία δημοσιεύθηκαν σχετικώς προσφάτως "Οδηγίες Καλύτερης Πρακτικής", Ευρωπαϊκές ή Αμερικανικές, δηλαδή κείμενα που προήλθαν από εφαρμογή μεθόδων Ιατρικής, βασιζόμενης σε ενδείξεις.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας, το Σεμινάριο θα έχει διάρκεια μιάμιση μέρας και δεν θα έχει εμπορική έκθεση.

Το Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός" Αθηνών αφιερώνει την εκδήλωση αυτή σε ένδειξη τιμής στον πρώτο διευθυντή του, Υφηγητή κ. Αντώνη Μπίλλη. Έμπρακτη εκδήλωση απόδοσης της αρμόζουσας τιμής στο δάσκαλό μας, έναν από τους πρωτοπόρους της Νεφρολογίας στην Ελλάδα, που δημιούργησε "Σχολή", ήταν η επιλογή μας για την συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή ως συντονιστών και ομιλητών αποκλειστικά νεφρολόγων που υπήρξαν μαθητές του Αντώνη Μπίλλη. Φυσικά δεν ήταν δυνατόν στη μιάμιση μέρα να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές και συνεργάτες του αλλά θεωρούμε βέβαιο ότι, όσοι συμμετέχουν, θα προσπαθήσουν το καλύτερο για την επιστημονική επιτυχία του Σεμιναρίου.

Η διαμονή στο Λουτράκι στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να είναι ευχάριστη τόσο για τους παρακολουθούντες όσο και για τα συνοδά μέλη.

Σας περιμένουμε.

Η Οργανωτική Επιτροπή