Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε  να συμμετάσχετε στο 22ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, που θα διεξαχθεί 1 - 3 Δεκεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

 

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγύλες τράπεζες, και ανακοινώσεις, που καλύπτουν εξελίξεις, κλινικά θέματα και πρακτικές που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά στους τομείς της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου.

 

Η ανάπτυξη θεμάτων από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές με πρωτογενές ερευνητικό έργο και διεθνές κύρος, αλλά και από νεότερους συναδέλφους, πιστεύουμε ότι θα εξασφαλίσουν για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο του συνεδρίου.

 

Παρότι η άρτια οργάνωση και το ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα ενός συνεδρίου παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του, η σημαντικότερη παράμετρος εξακολουθεί να είναι η ενεργός συμμετοχή των συνέδρων.

 

Με αυτές τις σκέψεις σας προσκαλούμε και πάλι να τιμήσετε με την παρουσία σας το  Συνέδριο μας, που ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

 

Οι Πρόεδροι των Εταιρειών
 

Ο Προεδρος της ΕΕΕΜ    Ο Πρόεδρος της ΕΕΧΧ

Δίτσιος Κωνσταντίνος
   
Βαρυτιμίδης Σωκράτης

Επίκ.Καθηγητής Ορθοπαιδικής Α.Π.Θ.
Α/ Ορθοπαιδική Κλινική
Γ.Ν.Ν.Θ."Γ.Παπανικολάου"

  Αναπλ. Καθηγητής Ορθοπαιδικής
Ιατρική Σχολή
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας